Clujeanul Bogdan Boantă, dezvăluiri despre cel mai rușinos moment din viața lui. Ce a pățit dansatorul: „Eram conștient că se vede”


Bogdan Boantă este un cunoscut dansator și coregraf român. Acesta a vorbit despre cele mai rușinoase momente din viața sa, dar și de ce s-a lăsat de cântat.

În urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars, Bogdan Boantă a vorbit despre cele mai rușinoase momente din viața sa. Dansatorului i s-au rupt pantalonii chiar în timp ce se afla pe scenă, în timpul unui eveniment.

De-a lungul timpului am pățit să mi se rupă și pantalonii între picioare. A trebuit să dansez, nu am avut ce să fac. Mi s-a întâmplat să uit și coregrafia. Îmi aminte și acum, eram la o emisiune și eu eram vârf. Am dres-o eu cumva, nu s-a simțit. Eram conștient că se vede, dar nu am avut cum să ies de pe scenă. Am încercat să mai modic coregrafia încât să nu se observe”, a declarat Bogdan Boantă.

Întrebat de către reporteri cum își organizează timpul liber dar și ce activități are în afara programului de lucru, Bogdan Boantă a precizat că atunci când ajunge acasă preferă să se odihnească.

Îmi place să fiu un om absolut normal. Îmi place să lenevesc foarte mult, să mă uit la televizor. Am nevoie și de o gură de aer. Prefer când ajung acasă să mă uit la televizor. În timpul liber, Bogdan e o persoană absolut normală”, a mai precizat dansatorul.

Dacă la capitolul dans nu ar fi excelat atât de bine, Bogdan Boantă a mărturisit că ar fi ales să cânte, astfel coregraful fiind atras în mod excepțional de lumea artistică.

Dacă nu aș fi dansat, cu siguranță aș fi cântat. Eu am cântat, eram într-un cor de copii la Cluj”, a dezvăluit Bogdan Boantă.

Comentarii Facebook