Clujeanul Andrei Bogdan Boanta, coregraf la Dansez pentru tine, tine cursuri de dans la Cluj

Clujeanul Andrei Bogdan Boanta, dansator si coregraf la dansez pentru tine, tine in acest weekend cursuri de dans la Cluj.

 

Clubul de Dans Sportiv Quik Step organizeaza in acest weekend un workshop, unde cursurile vor fi sustinute de Andrei Bogdan Boanta, dansator si coregraf la Dansez pentru tine, si de Luminita Margineanu, profesor de balet la Liceul de Coregrafie din Cluj. Cursurile sunt destinate dansatorilor si coregrafilor din Cluj.

 

Potrivit organizatorilor, temele abordate vor fi duet intr-un lyrycal- prize, muzicalitate, interpretare artistica-, fragmentare muzicala, coordonare, miscari neconformiste, echilibru in piruete simple, duble, triple pe un picior.

 

La finalul cursurilor, Scoala de Dans Sportiv ii va acorda lui Andrei Bogdan Boanta titlul de membru de onoare pentru realizarile de pana acum din lumea dansului. El este de 8 ani membru al clubului clujean, ultimul titlu obtinut fiind cel de vicecampion national la clasa C Latino, in 2004. De patru ani este singurul reprezentant al Clujului in baletul Dansez pentru tine.

 

Foto: andreibogdanboanta.blogspot.com

 

Comentarii Facebook