Clujeanul Alin Oprea, solistul Talisman, nuntă de vis! A avut 8 perechi de nași, ”cifra simbolică a infinitului” - FOTO


Nunta solistului trupei Talisman, clujeanul Alin Oprea cu Medana a fost un eveniment de anvergură, fiind prezenți 500 de invitați, 8 perechi de nași și artiști care au făcut un show de zile mari.

La nuntă au cântat nume mari ale scenei românești, precum Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer sau Corina Chiriac.

Nunta a avut loc în 15 septembrie, iar cei doi miri au plecat deja în luna de miere. 

Alin Oprea a mizat pe talentul lui și la nunta cu frumoasa Medana și a compus valsul mirilor. 

Alin a compus o piesă superbă, special pentru nunta noastră, pe care o va lansa împreună cu Talisman exact acolo: VALSUL MIRILOR! O melodie în care a pus atâta suflet și emoție, încât sunt convinsă că se va cânta și dansa la multe nunți de acum încolo, devenind simbolică, așa cum au devenit și alte hit-uri Talisman”, a declarat Medana Oprea înainte de nuntă.

Alin și Medana Oprea au avut nu mai puțin decât 8 perechi de nași la nunta lor, pentru că 8 reprezintă cifra infinitului, așa cum este și iubirea lor. 

Avem opt perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare dintre acestea. Acești nași, provin din diferite medii, afaceri, show-biz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră.

Vom avea invitați peste 100 de colegi de scenă, dar și oameni de televiziune. Așa că cel mai mare festival de muzică din România va părea mic în comparație cu recitalurile ce vor avea loc la nunta noastră. Iar asta pentru că suntem cu adevărat uniți și prieteni în viața privată, nu doar colaboratori”, a mai dezvăluit Alin Oprea, pentru Click.

Comentarii Facebook