Miercuri 24 Aprilie

Clujeanca Vlăduța Lupău este în Africa și hrănește girafe. Fanii au reacționat cu ironii la un moment care trebuia să fie apreciat - FOTO


Vlăduța Lupău este în Africa, alături de soțul ei, fostul portar al CFR Cluj, Adi Rus, retras prematur din cariera de fotbalist. 

Vedeta a postat fotografii din această excursie, dar și-a atras și critici. Admiratorii au vrut să vadă mai multe lucruri din excursia de 10.000 de euro, dar cârcotașii au pornit avalanșa de ironii, după ce artista a arătat cum hrănește o girafă. 

Vlăduța Lupău se afla la un hotel cu girafe din Nairobi (Kenya). Acolo, animalele vin alături de turiști la micul dejun și le țin companie. Pur și simplu își bagă capul pe geamul de la restaurant. Pentru o cameră se așteaptă câteva luni, iar Vlăduța Lupău a relatat că a făcut rezervare acum un an. 

Vladuță ce limbuță”, „Aș vrea și eu în locul girafei”, „Are limba mai aspră decât soțul”, „Vreau si eu să primesc așa mâncarea”, „Fă-mă, Doamne, girafă!” sunt doar câteva dintre reacții.

Unii au spus că ar trebui să se bucure de vacanță: ”Frumos....însă mi se pare exagerată treaba asta să arăți tuturor totul ..”.

Și mie câte mi se par exagerate în lumea asta. Și nu zic nimic”, i-a răspuns cântăreața.

”Vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri!" Nu am spus-o eu, a spus-o cineva care a întâlnit oameni ca dumneata! @vladutalupau tu arată-ne tot ce vezi, că e superb tot ce faci”, i-a luat apărarea un fan.

Mulțumesc că ai postat, superb. Și mai ales că nu ai folosit filtru...pupici”, i-a mai scris o admiratoare.

vladuta-lupau-ironizata-pe-instagram-pentru-modul-in-care-a-hranit-o-girafa-cum-se-distreaza-in-africa_4.jpg
vladuta-lupau-ironizata-pe-instagram-pentru-modul-in-care-a-hranit-o-girafa-cum-se-distreaza-in-africa_23.jpg

Comentarii Facebook