Clujeanca Georgiana Lobonț a rezolvat problema pagubei din Dubai de 50.000 de euro: „După ce a apărut în presă, mi-a trimis jumătate din bani”


Îndrăgita artistă Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, declarau la începutul lunii iulie că au fost păgubiți cu aproape 50.000 de euro. Cei doi și-au dorit să-și ia un apartament tocmai în Dubai, însă au dat de cine nu trebuie. Artista recunoaștea că după ce s-a văzut cu banii luați, persoana în cauză ar fi blocat-o pe rețelele de socializare. Însă, după ce informațiile au apărut în presă, problema s-ar fi rezolvat parțial.

Georgiana Lobonț nu doar că a deschis proces împotriva lui, dar a vorbit și public despre cazul său în presă, iar acum se pare că lucrurile au intrat pe un făgaș normal, cel puțin așa speră.

Cântăreața a mărturisit că după ce s-a văzut cu procesul deschis împotriva lui, dar și cu expunerea cazului la televizor și în presa scrisă, bărbatul care a primit avansul de aproape 50.000 de euro le-a dat înapoi o parte din sumă, mai precis jumătate, cu înțelegerea ca până la finalul acestui an să le înapoieze și cealaltă jumătate rămasă.

„După ce a apărut în presă informația pe care am zis-o eu, mi-a trimis jumătate din bani și a spus că până la finalul anului va trimite și cealaltă jumătate. Urmează să vorbim și cu avocații, că noi urma să avem termen acum pe 9 să facem iar apel, dar nu o să-l mai facem”, a spus Georgiana Lobonț pentru Spynews.ro.

Comentarii Facebook