Cluj: Bilete epuizate în câteva minute la un party cu manele. Fanii au turbat: S-a mutat coada de la benzinării la Florin Salam


Biletele la o petrecere cu manele care va avea loc la Cluj Arena, în 9 aprilie, au fost epuizate în mai puțin 10 minute. Iubitorii genului sunt furioși că nu au prins bilete. 

Un fan al manelelor nu a prins bilete, deși era cu butonul pe comandă

De la Florin Salam la Fisher, melodii de fotbal sau despre mama la copiii, avem tot ce-ti trebuie ca sa te bucuri de bere, vin, whiskey, gin si sa iubesti din plin. Lineup-ul evenimentului ramane cel care ne-a consacrat, dj-ii nostri imbinand la perfectie muzica electronica cu manelele vechi: Electro Manele, Candino D, MC XIII”, spun organizatorii.

Biletele nu sunt ieftine, între 45 și 65 de lei, dar amatorii de petreceri nu au stat pe gânduri. Sute de bilete s-au vândut în 10 minute, eclipsând evenimente și concerte cu ștaif, care vând cel mult jumătate din bilete.

Fanii au înnebunit pentru că nu au prins un bilet la manele

Lasă-mă ca mi-au făcut inimă rea ăștia”, a scris Ana-Maria. ”Am intrat la secunda pe postare, nu mai erau bilete, culmea. Mă întreb oare câte bilete au fost puse la dispoziție?!”, a mai scris cineva.

Nație de maneliști ce suntem!!”, a mai spus cineva.

Am intrat pe link fix cand s-a postat, am apucat sa selectez biletul si pe cand sa bag datele cardului, sold out... țiganiadă”, sau ”Se mută coada de la benzinării la Florin Salam”.

In 6 minute stoc epuizat”, au spus fanii, care s-au luat cu mâinile de cap.

Comentarii Facebook