Clipul zilei: Cocalarul cu BMW are decapotabilă de 60.000 de euro, dar prefera sa cumpere 10 porci - VIDEO

 

Un român, care și-a cumpărat un BMW din Germania cu ”3 miliarde”, a fost filmat în timp ce povestea cum și-a luat el decapotabilă, fără a ști măcar cum se pronunță corect acest cuvânt.

 

Deși vorbește cu mândrie de mașina lui, tânărul are și un regret, mai bine și-ar fi luat 10 porci de banii dați pe bolid sau își punea dinți în gură. În filmul postat pe YouTube el se laudă că a fost la nunta lui Pepe cu Oana Zavoranu, dar si la cea cu Raluca Pastrama. 

 

In Italia, Germania, Canada, in Danaimarca, in Elvetia, in Ucraina plec, peste tot am fost plecat. Cu Freddy din America am baut chichila, din ala balantan, Jack Daniels. Am baut, am fost plecat la nunta la el, la Pastrama, am fost la Zavoranca. 

 

Sunt nascut in 82, nu mai stiu. Am vandut buletinul pe 300 de mii (n.red. lei vechi). BMW asta mi l-am luat din Germania, asta e din ala decatapabil cu doua usi. Trei miliarde am dat pe ea, mai bine imi luam 10 porci sau imi puneam dintii. Am muzica, motorul pe diesel, e 4x4, genti Versace”, a povestit tânărul.


Comentarii Facebook