Cine este Dan Ursa, unul dintre clujenii favoriți pentru trofeul Survivor 2023 - FOTO


Dan Ursa a obținut marți seara colanul de imunitate și a ajuns direct în finala de la Survivor 2023 România. 

Ceilalți doi finaliști care vor lupta pentru marele titlu sunt Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, ambii din Cluj.  

Agent de vânzări și familist convins, Dan Ursa a lăsat viața comodă din Cluj pentru aventura de la Survivor România. La fel ca și Carmen Grebenișan, Dan Ursa face parte din surprizele acestui sezon. Privind înapoi, în data de 9 ianuarie, în prima zi a competiției, nimeni nu se gândea că fostul Războinic are putea să ajungă unul dintre finaliști. Mai ales că, la început, își făcea griji doar pentru regimul său alimentar și nu părea un sportiv prea bun.

Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii”, spunea Dan Ursa, în urmă cu cinci luni.

Însă, adrenalina din primele lupte date și condițiile dure le-au transformat pe finalist și l-au făcut un adevărat Războinic, reușind să ajungă până în ultima zi a sohw-ului și având chiar șanse mari să pună mâna pe trofeu și premiul cel mare.

De-a lungul competiției un singur lucru i-a lipsit lui Dan Ursa, încurajările soției. Încă de la început a știut că lipsa familiei o să fie cel mai greu de suportat, însă pe de altă parte acest lucru l-a și motivat.

Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, declara Dan Ursa, la începutul jocului.

Comentarii Facebook