Cine ar fi noua iubită a lui Cătălin Botezatu? Aceasta petrece mult timp la Cluj


Bianca Drăgușanu, diva care are în conturi milioane de euro, nu ar fi existat astăzi fără Cătălin Botezatu. Designerul este cel care i-a deschis ușa showbiz-ului și a transformat-o într-un nume sonor pe piața media. Blonda lui Bote este astăzi una dintre cele mai controversate vedete din România.

Bianca Drăgușanu a vorbit tot timpul în termeni laudativi de cel care a ajutat-o să devină ce este astăzi și nici el nu a criticat-o niciodată cu adevărat. Mai mult, cei doi și-au făcut mereu declarații de dragoste și au spus chiar că s-ar fi căsătorit unul cu celălalt. Totuși povestea dintre ei la acest moment este colorată în marketing.

Cine este blonda cu care Bote își petrece foarte mult timp în ultima vreme

Potrivit surselor VoxBiz.ro, Cătălin Botezatu ar fi pus ochii pe o altă blondă, care ar putea deveni în timp un nume important în showbiz. Acesta își petrece mult timp la Cluj, iar acolo se întâlnește foarte des cu un modelul internațional, Vivien Carla.

vivien-carla.jpeg

Blondina nu este foarte cunoscută în showbiz, dar în mod cert dacă Bote va dori să o facă celebră, o va face într-un timp record. Momentan își ține ascunsă această nouă pasiune și preferă să rămână misterios.


Comentarii Facebook