Christopher Nolan, regizorul peliculelor Inception si Dark Knight, vrea sa filmeze la Salina Turda


Christopher Nolan, regizorul peliculelor Inception si Dark Knight, ar putea sa filmeze la Salina Turda cateva scene din viitorul sau film.

Primarul municipiului Turda, Tudor Stefanie, a declarat ca regizorul Christopher Nolan a vizitat Salina Turda impreuna cu mai multi colaboratori.

"Au fost patru persoane din echipa de productie, printre care si Nolan. Am inteles ca au vizitat mai multe saline din tara, dar ne-a spus ca Salina Turda i-a placut cel mai mult. Am discutat doar la nivel de idee, inca nu s-a stabilit nimic. Ma bucur foarte mult ca Salina Turda a intrat intr-un astfel de anturaj select, unde s-ar putea filma scene pentru filme mari", a declarat Tudor Stefanie.

Vizita celor patru "musafiri" de la Hollywood a durat circa 4 ore. Directorul Salinei Turda, Ovidiu Mera, a declarat ca a fost ghidul personal al "delegatiei".

"Le-am aratat salina ca oricarui turist si pot sa va spun ca au fost impresionati de ceea ce au vazut", a compltat Ovidiu Mera.

Christopher Nolan a devenit celebru dupa ce a regizat filmele din franciza "Batman", "Batman beginnings" in 2005 si "Dark Knight", cu incasari record in 2008.

In 2010, Nolan a uimit lumea cu filmul "Inception", cu Leonardo DiCaprio si Marion Cotillard in rolurile principale, film care a beneficit de filmari in toate colturile lumii.

Comentarii Facebook