Cezar Ouatu le răspunde românilor care au râs de el: ”Dacă aș fi reprezentat Italia, aș fi câștigat” VIDEO


Invitat la emisiunea ”Happy Hour”, reprezentantul României la Eurovisionul de la Malmo, Suedia, a dorit să lămurească toate controversele iscate de participarea sa la concurs.

"Eurovision a avut doar parti bune pentru mine. Sunt mandru ca am reprezentat Romania, nu sunt multumit de loc, insa, publicatii importante din afara ma dadeau drept favorit. Nu iau in seama ce scriu tabloidele. Eu cred ca dac-as fi reprezentat Italia, as fi castigat", a declarat Cezar la Happy Hour.

"Eu mizam pe locul I. In ultimele cinci zile mi-am dat seama ca sunt printre cei mai carismatici si originali concurenti. E un lucru pozitiv faptul ca strainii m-au asociat cu Dracula", a continuat acesta.

Cezar Ouatu a răspuns și la glumele făcute de gazetarul Cristian Tudor Popescu la adresa lui și a numelui său de familie.

"Cum domnul Popescu are un tata si duce cu mandrie acest nume de familie, asa se intampla si cu mine.Cristian Tudor Popescu e foarte talentat. Ii apreciez opinia. Dar sunt atat de previzibile aceste glume… Eu duc cu mandrie numele tatalui meu, de Ouatu.
Asta e numele meu de familie", a spus Cezar Ouatu.

"Il invit la concertul domnului Andrea Bocelli, unde cant si eu alaturi de Angela Gheorghiu, la Moscova. Il respect ca jurnalist si cam atat", a precizat artistul.

Artistul a mai discutat și despre zvonurile legate de posibila relație cu soprana Angela Gheorghiu.

"Sunt doar speculatii ca sunt impreuna cu Angela Gheorghiu, nu am ce sa confirm efectiv. Viata mea privata e viata mea privata. Eu nu am inteles ce a vrut sa spuna Angela prin acel mesaj care imi critica prestatia de la Eurovision", a declarat Cezar.

Vezi video AICI

Comentarii Facebook