Celebrul Fatman Scoop e gazda UNTOLD Festival. Care a fost prima experiență a artistului la Cluj



Celebrul muzician Fatman Scoop este gazda primei ediții a UNTOLD Festival, însă îndrăgitul artist va urca și pe scenă pentru a susține propriul show.

Fatman Scoop este printre puținii artiști care activează atât pe scena hip-hop, cât și pe scena EDM, acesta având colaborări cu nume foarte mari din industria muzicală, precum Lumidee, Mariah Carey, Missy Elliot, Ciara, David Guetta, Hardwell, Dimitri Vegas, Fedde Le Grand și Hardwell. Acesta are o colaborare și cu o artistă din România, Claudia Cream.

Artistul a venit de multe ori și spune că îi place la nebunie.

Am venit de peste 10 ori în România. Fie că sunt în Cluj, în București sau în Constanța și m-am simțit extraordinar de fiecare dată. Publicul românesc este unul foarte iubitor. Chiar dacă e mai greu la început, după ce îi încălzești puțin se distrează foate tare”, a declarat Fatman Scoop.

Sunt aici de 3 zile și imi place de minune. Clujul este orașul oamenilor tineri. Are un mall foarte drumos. Aveti mâncare bună. Aveți mâncare americană, pe care o mănâncă oamenii grași. Eu sunt un om gras”, a glumit artistul.

Rapperul a rememorat și prima sa vicită la Cluj, când a reazliat că se află în Transilvania.

Când am venit pentru prima dată la Cluj, în urmă cu mai bine de 10 ani, am trecut pe lângă un afiș pe care scria Banca Transilvania. Primul meu gând a fost 'Sunt în Transilvania?!' și apoi mi-a sărit gândul la Dracula. Acum, e așa de amuzant că sunt atât de mulți tineri care au ”plătit” cu sânge biletele pentru acest festival, aceasta fiind cea mai mare cantitate de sânge donată în România vreodată. Asta se întâmplă în Transilvania, casa lui Dracula”, a povestit muzicianul.

Fatman Scoop va fi MC-ul festivalului, iar fanii săi îl vor putea asculta în ultima zi a evenimentului, pe scena de pe Cluj Arena , de la ora 20.45.

Comentarii Facebook