Marti 24 Mai

Celebrul cor de gospel ”Dexter Walker and Zion Movement” vine joi la Cluj. De unde poți lua ultimele bileteCelebrul cor de Gospel ”Dexter Walker and Zion Movement” va performa în această săptămână la Cluj-Napoca, într-un spectacol de grandios, la Teatrul Național Cluj-Napoca.

Ultimele bilete pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, de la standul de bilete Ticket Events din Iulius Mall (lînga Info Point) și de la sediul agenției Amprenta Advertising,strada Octavian Goga nr 42 Cluj-Napoca.

Dexter Walker and Zion Movement este un ansamblu de 35 artiști care a demonstrat că esteposibil să devii unul din cele mai admirate și solicitate grupuri de pe scena muzicală internațională.

Ceea ce trebuie evidențiat este faptul că pasiunea extraordinară a artiștilor se regăsește atât în piesele mult cunoscute precum “Every Praise” cât și în cele prezentate în primă audiție sau cele mai puțin renumite. De asemenea, clujenii vor avea ocazia de a asculta piese celebre precum: O Happy Day, Joyful Joyful, Silent Night, Let it be.

Evenimentul va avea loc în data 11 decembrie, la Teatrul Național Cluj-Napoca, de la ora 20.00.

Comentarii Facebook