Celebra stilistă Adina Buzatu își congelează blugii: „E o soluție extraordinară”


Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Celebra stilistă a venit la „40 de întrebări cu Denise Rifai" pentru a dezvălui aspecte mai puțin cunoscute publicului din viața sa. 

Stilista a mărturisit că nu poartă foarte des jeanși, însă că are câteva perechi pe care ocazional le pune în congelator.

Întrebată de Denise Rifai câte perechi avea în congelator la momentul interviului, Adina a mărturisit că niciuna, dar că este un truc la care apelează frecvent.

Adina Buzatu își congelează blugii pentru a nu-i deteriora prin spălări mult prea dese. Totodată, stilista îi curăță cu abur, atunci când aceștia nu necesită o curățare în profunzime, cum se întâmplă când materialul este pătat, spre exemplu. 

„În general fac asta, mai ales cu blugii pe care îi iubesc. Am învățat să cumpăr sustenabil, nu să am zeci de perechi de jeanși. Am doar cinci cred, sau șase, dar pe toți îi port și îi iubesc. Și-atunci nu-i spăl decât când necesită spălarea pentru că sunt pătați, murdăriți. Altfel, îi curăț cu abur sau în congelator. Nu port jeanși foarte des, dar e o soluție extraordinară”, a declarat Adina Buzatu, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Comentarii Facebook