Cea mai geloasă zodie. Acest nativ face dintr-o relație un coșmar și se comportă ca un „vampir” energetic


Există mai multe tipuri de gelozie și majoritatea oamenilor manifestă acest sentiment, într-un fel sau altul. Mulți consideră că gelozia aduce într-un cuplu acel gust „picant”, spus altfel face relația mult mai dinamică și interesantă. Totuși, cu toții știm că ce e prea mult, strică. Nimeni nu visează să fie urmărit non-stop, ci doar să se simtă dorit, în centrul universului partenerului său. 

Este minunat să fii soarele în lumea cuiva, dar nu când acel cineva vrea să te țină dincolo de orice planetă. Acești nativi însă sunt foarte posesivi și vor să păstreze căldura și frumusețea sufletului tău, doar pentru ei. Lucru care mai devreme sau mai târziu se transformă într-o problemă majoră. 

Cea mai geloasă zodie e Scorpionul, iar dacă ai lângă tine acest nativ ar trebui să te pregătești cu nervi de oțel căci îți va face zile fripte și vei avea de traversat perioade și perioade. Atunci când un nativ Scorpion crede că se întâmplă ceva și își pierde încrederea în tine, îi va fi aproape imposibil să te ierte, chiar dacă îi vei dovedi loialitatea. Poate fi o persoană misterioasă și secretoasă, iar acest lucru îi afectează și încrederea în persoanele apropiate.

Dacă un nativ Scorpion are chiar și cel mai mic motiv să creadă că partenerul este infidel – chiar dacă nu are nici cea mai mică dovadă – atunci se va lăsa copleșit de gelozie și nu își va ascunde deloc sentimentele. Aceștia nativi reușesc să se aprindă foarte rapid când vine vorba despre persoana iubită și vor să o aibă tot timpul aproape de ei. Încearcă să stabilești niște limite clare de la bun început, când intri într-o relație cu această zodie. 

Cum procedăm cu partenerii geloși, dacă sunt scorpioni

Gelozia rulează în mintea noastră gânduri negative despre partener și relația de cuplu. Să spunem că gelozia este efectul iubirii față de o altă persoană înseamnă să nu evaluăm gândurile și experiențele din spatele acestui sentiment. Dacă ești într-o relație cu un Scorpion, încearcă să comunici deschis la subiectul geloziei. Se spune că dacă iubești o persoană, e recomandat să îi acorzi libertate. Dar cum faci asta atunci când pe tine te copleșește această emoție negativă? Privind înspre rădăcinile ei, analizând discursul tău interior. Gelozia nu înseamnă iubire, iar partenerul tău trebuie să audă acest lucru, adesea sentimentul de gelozie crește pe fondul unei slabe încrederi în propria persoană, și nu are nicio legătură cu comportamentul celuilalt. 

Comentarii Facebook