Ce se întâmplă între Cătălin Bordea și părinții fostei sale soții după divorțul scandalos: „Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi”


Cătălin Bordea a declarat că, deși nu mai ține legătura, în prezent, cu părinții Liviei, imediat după despărțire le-a mărturisit acestora cât de mult a însemnat pentru el faptul că l-au primit cu brațele deschise în familia lor. 

Cătălin Bordea a divorțat de Livia în urmă cu câteva luni, după o relație de 11 ani, dintre care 4 ani au fost căsătoriți. La scurt timp după despărțire, Livia a început o relație cu Spike, cel care a fost nașul de nuntă al cuplului.

Comediantul a mai adăugat că este conștient că părinții fostei soții nu poartă nicio vină pentru modul în care s-a terminat relația între el și Livia.

„Nu (n.r.- nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost 'Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement. 

Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate” – a mărturisit actorul în emisiunea lui Capatos.

Comentarii Facebook