Marti 24 Mai

Ce se întâmplă cu cei trei chefi de la Antena 1. Decizia luată de șefii postuluiCu toate că nu s-au mai bucurat de succesul avut la Pro TV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor reveni la Antena 1 din această primăvară.

Șefii postului au decis facă un nou sezon al concursului culinal ”Hell’s Kitchen”, produs de Mona Segall, care va fi difuzat din 9 martie. Emisiunea va fi difuzată în fiecare luni și marți de la ora 20.30.

În cel de-al doilea sezon, 20 de bucătari vor intra în bucătăria Hell’s Kitchen și vor fi jurizați de chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

Venim cu noutăți în acest al doilea sezon”, spune chef Bontea, potrivit paginademedia.ro. ”Fiecare dintre noi trei, jurații, își va pune amprenta pe meniurile care vor ieși din bucătăria ”Hell’s Kitchen” și va încerca să aducă noi și noi provocări pentru cei 20 de concurenți.”

Primul sezon al ”Hell’s Kitchen” nu s-a bucurat de succesul la care s-ar fi așteptat șefii trustului Intact, producția fiind depășită cu mult ca și popularitate de ”Masterchef”.

Comentarii Facebook