Ce pățesc zodiile într-un film horror. Zodia care supraviețuite la final, te va surprinde


Fiecare zodie are o soartă crudă într-un film horror. De fapt, un criminal psihopat nu te întreabă ce zodie ești când te aleargă cu drujba sau toporul. Dar vezi ce părere au astrele și ce pățesc zodiile într-un film horror.

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Berbec 

Berbecul este curajos, un lider înnăscut și un caracter puternic. Într-un film horror, berbecul moare primul, evident. Fiind mereu interesat să se afle în centrul atenției, vârful de lance și primul dintr-un grup, berbecul este întotdeauna primul care cade în capcană, care primește în plin primul glonț, care încasează elementul surpriză drept în cap. 

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Taur 

Taurul este leneș și celebru pentru că întârzie. Calitatea vieții este, pentru el un motiv de a trăi în sine. De ce să te grăbești, de ce să alergi, de ce să te zbați, de ce să cauți o cale de scăpare? Într-un film horror este cumva de așteptat ca taurul să fie cel care ajunge după încheiere, neștiutor, întârziat și aproape pe generic, acasă, unde toată lumea zace pe jos în bălți de sânge.

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Gemeni 

Isteț și bănuitor din fire, manipulator de primă clasă și parșiv, nativul din Gemeni are numai de câștigat în situații extreme. Dacă se întâmplă ceva rău și toată lumea aleargă, iar starea de confuzie este generalizată, oprește-te un minut și întreabă un nativ din gemeni ce se întâmplă. Într-un film horror, oamenii născuți în zodia gemeni sunt cei care se prind primii cine este criminalul, deși asta nu-i scapă întotdeauna de un final sângeros. 

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Rac 

Racii sunt destul de inocenți de felul lor și adesea se prind mai greu că cineva le joacă o farsă, că ceva este în neregulă, sau că un nebun psihopat se ascunde după perdeaua plină de sânge. Într-un film horror, naivul Rac este cel care întreabă în repetate rânduri „cine e acolo?”, de parcă un criminal care se respectă ar răspunde „eu!”.

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Leu

Leul este, ca și berbecul, un lider. Chiar dacă nu are mereu carisma berbecului, leul vrea mai mult să fie admirat decât să reușească. În general, în caz de pericol, leul va fi cel care se aruncă primul, strigând către cei bătrâni și bolnavi că sunt în siguranță. Într-un film horror, leul este cel care face pe eroul, iese la luptă și sfârșește mort, fără gloria la care visa. 

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Fecioară 

Fecioara este foarte calculată și cinică. Dacă se află într-o situație grea sau fără ieșire, fecioara știe foarte bine care sunt șansele de scăpare, care sunt riscurile la care se expune și care sunt beneficiile dacă reușește. Într-un film horror, Fecioara este cea care se sacrifică pentru a-i salva pe alții, pentru că știe că nu are șanse de scăpare oricum.

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Balanţă 

Balanțele sunt haioase rău în caz de pericol sau tragedie. Nu numai că sunt printre cele mai buimace personaje, dar nici nu știu ce să spună, unde să meargă, ce se face în astfel de situații. Pentru a crea un pic de confort, balanțele sunt cele care îndeamnă pe toată lumea să stea calmă, deși sunt cei mai speriați, într-un scenariu horror. 

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Scorpion 

Scorpionii nu prea se pierd cu firea în caz de pericol și știu mereu ce au de făcut. Deși sunt uneori surprinși de evenimente pentru care nu se pregătiseră, scorpionii sunt cei care au un set de reguli de bază de supraviețuire foarte bine puse la punct. Într-un film horror, scorpionii sunt cei care aleargă la ușa din față, spre ieșire, în loc să o ia la goană pe scări și să fie prinși în capcană.

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Săgetător 

Săgetătorii sunt persoane inteligente și active, care au mereu planuri de rezervă și căi de scăpare. Într-un film horror, săgetătorul este cel care îl ajută, în secret, pe criminal și care îi ademenește victimele mai aproape de casa groazei.

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Capricorn 

Frustrat și nervos, Capricornul este una dintre cele mai irascibile zodii. Pentru că are un temperament coleric, nu știi niciodată când o să o ia razna și o să cedeze nervos, de la stresul locului de muncă, la o ceartă în cuplu. Într-un film horror, Capricornul este cel care izbucnește nervos și începe să-i omoare pe ceilalți participanți la acțiune.

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Vărsător 

Flexibil și ingenios din fire, vărsătorul este una dintre zodiile cele mai bine pregătite pentru dezastre. În situații de criză, vărsătorul devine creativ și rezolvă orice problemă cu soluții inedite. Într-un film horror, vărsătorul este cel care supraviețuiește până la final, fără să pățească ceva rău. 

Ce pățesc zodiile într-un film horror? Peşti 

Știți momentele acelea de tensiune maximă, când un telefon care sună îți poate provoca un atac de cord? Mai ales într-un film horror, cel mai mare coșmar vor fi întotdeauna oamenii care dau de gol personajele bune care tocmai încercau să scape. Nativii din pești sunt cei care nu se pot opri din țipat când un personaj moare și dau de gol pe toată lumea care se ascundea.


Comentarii Facebook