Ce operații estetice are Dorian Popa. Cum s-a schimbat față de acum câțiva ani


Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți youtuberi din România și a investit foarte mulți bani în imagine. 

Cântărețul și-a făcut implant de păr, fațete dentare, operație la nas, acid în buze pentru volum, botox în ridurile de pe frunte și de la colțul ochiului, contur pentru mandibulă.

Operațiile estetice ale lui Dorian Popa au costat peste 50.000 de euro

Dorian Popa are un corp de invidiat, dar și merge foarte mult la sală. El nu a spus că ar lua steroizi, dar unele voci spun că ar fi imposibil altfel să aibă așa mușchi. 

Dorian Popa are două implanturi de păr și de barbă. Prima dată a apelat la medic în 2016, apoi în 2020. Părul din zona frontală i-a căzut și a mai fost nevoie de încă un implant in zona respectivă pe care l-a făcut la 4 ani distanță. Prima dată i s-au implantat 4.000 de fire de păr și a durat 7 ore, a doua intervenție a durat patru ore. 

Intervenția a durat 4 ore. Prefer să previn în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic... o frunte din aia dreaptă ca să pot să port părul scurt și să arate senzațional”, a spus Dorian Popa pe InstaStory!

Fațetele dentare și le-a spus în 2017, schimbate în 2021, pentru că unele s-au dezlipit. 

În septembrie 2021 și-a făcut și o rinoplastie, o operație estetică la nas. 

”Am făcut duș doar până la gât, nasul este bine și el, am dormit un pic mai greu, e drept, din cauza faptului că am respirat pe gură (...). E un pic mai greu cu înghițitul, dar eu zic că ăsta a fost greul! Mâine scoatem tuburile”, spunea el.

De riduri a scăpat tot anul trecut și acest lucru l-a costat încă 2.000 de euro.

Dorian Popa și-a făcut operație la mandibulă

În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a transmis doctorul estetician. ”O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum”, a spus Dorian Popa.

Totul ar fi costat 40.000 de euro, dar gurile rele spun că totul s-a făcut barter, în schimbul imaginii făcute medicilor.

Comentarii Facebook