Ce face acum magicianul Cristian Gog - VIDEO

 

Cristian Gog, castigatorul sezonului 2 al talent show-ului ”Romanii au talent” de la Pro TV, continuă să profeseze și chiar a investit bani pentru a se perfecționa. 

 

Cristian Gog a castigat cel de-al doilea sezon al talent show-ului ”Romanii au talent”, in urma cu trei ani, uimind publicul dupa ce a reusit ”performanta” de a ”muri si a invia” in direct. A primit atunci 120.000 de euro, bani pe care, in mare parte, i-a cheltuit pana in prezent.

 

El a cumpărat ehipamente si dotari necesare unor noi numere de magie, dar și în materiale scrise, o singura carte achizitionata avand pretul de 3500 de dolari.

 

”Este vorba despre cartea despre viata lui David Berglas, magician necunoscut publicului, dar un monstru sacru pentru specialisti”, a declarat el pentru Adevarul.

 

Gog și-a cumpărat un apartament de 120 de mp pe Calea Turzii, pentru familia sa, dar nu și-a schimbat mașina, un BMW din 2003. 

 

De asemenea, în planurile sale de viitor se numără deschiderea unei școli de magie. ”Vreau ca după aceste cursuri, absolvenţii să aibă o meserie, să poată urca pe scenă şi să ducă singuri un spectacol”, susţine clujeanul.

Comentarii Facebook