Ce cadou a primit Vlăduța Lupău din partea fanilor? Vedeta s-a emoționat pâna la LACRIMI: „Vă mulțumesc!”


Este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le poate trăi un artist. Vlăduța Lupău a dat lovitura în carieră. Totul s-a întâmplat în ultimele 24 de ore. Marele anunț a fost făcut chiar de ea.

Vlăduța Lupău a dat lovitura în carieră

Vlăduța Lupău a luat cu asalt scena muzicală din România. După ani de muncă, a venit momentul să sărbătorească o mare reușită. Vlăduța Lupău a dat lovitura în carieră odată cu lansarea celei mai noi piese, „Bate vântul bate”. Videoclipul a apărut pe canalul de YouTube al artistei pe data de 4 martie. În doar 24 de ore, urcase până pe poziția a doua a top trending din România. Nu a apucat să sărbătorească „argintul”, că a primit și vestea cea mare! Cu peste 591 de mii de vizualizări, piesa ei este regina clasamentului, ajungând pe prima poziție.

Vlăduța Lupău le-a mulțumit tuturor fanilor care i-au fost alături și datorită cărora muzica ei se bucură de un succes uriaș: 

Locul 1. Recordul meu din 30 de ani! Mă înclin și vă mulțumesc!”, a scris artista, pe Facebook. Piesa „Bate vântul bate” a fost produsă de Susanu, iar muzica și textul sunt semnate de Marius de la Focșani.


Comentarii Facebook