Cautati inel de logodna sau verighete speciale? La Iulius Mall, in Cluj-Napoca, gasiti acum bijuterii minunate cu diamante (P)

LA GEMSTONES BIJOU, in Iulius Mall, gasiti  podoabe pretioase care fascineaza mai ales prin culoare si stralucire. Magazinul il gasiti la etajul mall-ului, in zona Cinema City.

 

Sofisticate si rafinate tocmai prin simplitatea si ingeniozitatea formelor, bijuteriile din metale pretioase sunt innobilate preponderent cu diamante. Motivul: cel mai spectaculos si dur mineral transparent nu are varsta si nu depinde de moda. Cu expertiza indelungata in domeniul pietrelor pretioase, compania GEMSTONES a pus bazele productiei de bijuterii din metale nobile in Timisoara.

 

Calitatea autentificata la GEMSTONES BIJOU de 5 laboratoare mondiale specializate si cererea tot mai mare pentru spectaculoasele inele de logodna, verighete, cercei, coliere, pandantive, bratari, brose si alte accesorii (butoni, ace de cravata etc.) au extins in Romania reteaua de magazine la cinci unitati.

 

Mai ales briliantele care reflecta lumina in jocuri sclipitoare, rotunde, taiate trapez, in forma rectangulara sau lacrima, montate in aur alb, galben sau roz reprezinta cadourile perfecte pentru femei.

 

Evaluate pe cei 4 C (cut, clarity, colour, carat), diamantele de la GEMSTONES BIJOU sunt unice si au culori ce variaza de la incolor pana la albastru, verde si negru. In vitrine, spatii generoase sunt alocate si bijuteriilor desavarsite cu rubine, safire, smaralde, granate, topaze, turmaline sau perle. Promotiile noului magazin din IULIUS MALL sunt de nerefuzat, mai ales cele la inelele de logdna si cercei, cu preturi care pleaca de la 400 lei.

 

GEMSTONES BIJOU rasplateste primii 100 de clienti cu reduceri de pana la 30% din valoarea cumparaturilor. "Oferirea unui inel cu diamant ca dar de logodna este una dintre cele mai vechi traditii. În IULIUS MALL CLUJ va puteti crea inelul perfect cu diamantul preferat", au precizat artizanii podoabelor rafinate marca GEMSTONES.

Comentarii Facebook