Catinca Roman lupta la Cluj pentru drepturile homosexualilor! Fiica lui Petre Roman a participat la un flash mob Gay - VIDEO


Catinca Roman participa la Cluj Napoca la Festivalul "Serile Filmului Gay" si s-a alaturat protestului regizat de reprezentantii comunitatii Gay, impotriva primarului Sorin Apostu. Edilul este acuzat ca nu sustine festivalul.

"Sunt uimita, ma mir ca dupa 20 de ani intr-o tara care face parte din Uniunea Europeana se mai intampla astfel de chestii. Cred ca ar fi de bine ca toate canalele media sa fie implicate, pentru ca in media lucreaza foarte multi oameni educati, care ar trebui sa fie mai deschisi fata de astfel de lucruri. Cred ca ar fi bien ca personalitatile sa fie atrase alaturi de comunitate. Sfatul meu catre organizatori este sa implice cat mai multa lume care sunt simboluri in tara asta", a declarat Catinca Roman.

Fiica lui Petre Roman a aprticipat de la ora 14.00 la un flash mob in fata primariei si a lansat in aer baloane colorate in semn de sustinere a comunitatii Gay.

Comentarii Facebook