Catalin Botezatu si-a lansat la Cluj volumul "Pedeapsa"! Andrada Ersek, fosta concurenta de la "Burlacul", i-a cerut autograf - VIDEO

 

Catalin Botezatu si-a lansat luni dupa masa si la Cluj Napoca volumul "Pedeapsa", prima parte a trilogiei in care isi designerul isi povesteste viata.

 

De la eveniment nu a lipsit Andrada Ersek, fosta concurenta de la emisiunea "Burlacul", difuzata de Antena1, si prezentata de catre Catalin Botezatu. Frumoasa din Gherla a venit la lansare pentru a-i cere autograf.

 

Designerul a declarat ca in prima parte a cartii a povestit despre viata pe care a dus-o in inchisoarea din Italia si ca in urmatoarele doua parti va povesti despre aventurile pe care le-a avut in ultimii ani.

 

"Multi ma intreaba daca am scris despre ei, dar acum au posibilitatea de a cumpara cartea si de a vedea cu ochii lor. Ma bucur ca au venit multi clujeni la lansarea de azi. Aveti aici un oras frumos in care revin de fiecare data cu mare placere. Ati avut un primar care mai bine ramanea aici, pentru ca a facut treaba buna", a declarat Catalin Botezatu.

 

Designerul va pleca de la Cluj Napoca la Oradea, unde isi va lansa volumul, iar miercuri va fi la Timisoara.

Comentarii Facebook