Care sunt alimentele care te scapă de grăsimea de pe abdomen

 

Dacă vrei să slăbești nu trebuie să renunți la anumite alimentele, ci sa adaugi unele care au rolul de a elimina grasimea din organism.

 

Semintele de chia reprezinta o alternativa sanatoasa la alte produse pe care le ai in frigider. Au de 30 de ori mai multi antioxidanti decat afinele, de 6 ori mai mult calciu decat laptele integral, de 3 ori mai mult fier decat spanacul si cu 25% mai multe fibre decat semintele de in.  S epot consuma in cantitati mici, 1-2 linguri pe zi, in diverse combinatii.

 

Daikon este o ridiche de dimensiuni mari, de culoare alba, specifica Asiei de Est. Poate fi mâncat crud sau în diverse combinații de alemente gătite. Această ridiche conține enzime naturale și are un rol important in digerarea rapida a grasimilor si a carbohidratilor, motiv pentru care este un bun aliat impotriva kilogramelor in plus.

 

Quinoa este unul dintre cele mai nutritive alimente cunoscute. Proteina pe care o furnizeaza este una completa in sensul ca aceasta include toti cei 9 aminoacizi esentiali. Datorita acestei proteine, quinoa este un aliment recomandat intr-o cura de slabire, intrucat scade apetitul, mentinand senzatia de satietate pentru o lunga perioada de timp. Quinoa se gaseste sub forma de seminte, paste sau fulgi, scrie realitatea.net.

Comentarii Facebook