Care este cea mai SEXY casnică de la MASTERCHEF? Nicoleta sau Andreea? - FOTO



Show-ul Masterchef a descoperit două personaje care stârnesc interesul bărbaților, cele două ”casnice”, Andreea Moldovan, din primul sezon, și Nicoleta Matea, noua casnică din emisiunea culinară.

În privința talentului în bucătărie, niciuna nu este foarte convingătoare, fiind acceptate de cei trei chefi pentru a condimenta show -ul. Andreea Moldovan a fost eliminată înainte de finala de la primul sezon, iar frumoasa Nicoleta Matea a fost criticată şi ironizată de chefi, pentru că a făcut cartofii umpluţi cu ciuperci şi bacon. ”Încă nu i-am gătit cartofi soţului meu”, a spus ea. ”Mai bine, poate nu te mai lua”, a spus Chef Scarlatescu.

În privința frumuseții, ambele sunt atractive, dar Nicoleta Matea are un plus, pozând în FHM și simulând o scenă de sex oral îmbrăcată doar în sutien şi chiloţi, în serialul Narcisa Sălbatică, alături de Vladimir Drăghia.

Ambele tinere se pot lăuda cu relații cu bărbați celebri. Andreea Moldovan, casnica din primul sezon, era măritată cu DJ Optick, iar Nicoleta Matea a avut o relație cu Adrian Cristea, conform libertatea.ro.

Comentarii Facebook