Bogdan Ota i-a incantat pe clujenii adunati la ZILELE CLUJULUI: Asa public cald nu am mai intalnit FOTO


Pianistul Bogdan Ota, descoperit la concursul "Norvegienii au talent", a cantat marti seara, de la ora 20.00, in Piata Unirii, in cadrul evenimentului Zilele Clujului. Artistul s-a declarat uimit de primirea facuta de publicul meloman clujean.

Bogdan Ota a marturisit ca dupa concursul "Novegienii au talent" viata lui s-a transformat. "Viata mea nu s-a schimbat in bine, ci in sublim. Asa cum a spus si domnul Ivanes (n.red. Sergiu Alex, pe numele real Constantin Ivanes, scriitor si realizator de emisiuni la Radio Cluj) in carte. Fac ce vreau. Traiesc viata pe care mi-am dorit sa o traiesc, iar aici la Cluj a fost o experienta de neuitat. Am mai cantat in aer liber si in alte locatii. Cu ocazia zilelor orasului am avut concertul extraordinar Bogdan Ota in Bucuresti, in aer liber, dar public meloman ca la Cluj este putin probabil sa fi intalnit, cu exceptia Bucurestiului. Din punctul meu de vedere, sunteti pe locul doi ca si Bucuresti, dar ca si intensitate a sentimentelor oamenilor care au fost aici nu am cuvinte. Nu pot comenta", a spus Bogdan Ota.

Artistul a mai spus ca este un lucru bun ca multi oameni vin sa asculte muzica de calitate. "Au fost foarte multi. Din punctul meu de vedere nu pentru ca au venit la Bogdan Ota atat de multi oameni este fabulos, ci faptul ca in Romania vin pentru acest gen de muzica, pe mine asta ma face fericit", a mai spus pianistul.

Intrebat daca dupa performanta de la "Norvegienii au talent" se considera o "atractie" pentru public, Bogdan Ota a spus ca: "Eu sunt pe scena sa fac muzica. Nu o fac pentru celebritate. Acum ca a venit si celebritatea e foarte bine. Dar nu acesta a fost scopul pentru care la 5 ani mi-am dorit sa fac muzica".

Bogdan Ota va lansa in luna septembrie primul lui material. "Acum traiesc in Romania. Am pastrat pentru moment managementul de la Sony Music. Am alte contacte in UK, unde masterizez piesele la un studio din Londra si o sa fac lansarea CD -ului in Londra. Incep in Romania lansarea si va continua in UK. Va fi un CD cu doua versiuni, iar varianta maxi pack va contine si cartea in engleza pentru Anglia sau in romana, pentru Romania", a incheiat Bogdan Ota.

Comentarii Facebook