Bogdan Buta, Directorul TiMAF, invitat de Michael Flatley la Premiera Mondială - Lord of The Dance - FOTO

 

La invitaţia celebrului dansator şi coregraf Michael Flatley, directorul TiMAF, Bogdan Buta, a participat la premiera mondială a noului spectacol Lord Of The Dance, intitulat “Dangerous Games”. 

 

Evenimentul a avut loc săptămâna aceasta pe scena prestigiosului teatru Palladium din Londra, urmat de o recepţie.

 

Am fost onorat să accept invitaţia ce mi-a fost transmisă de Michael Flatly şi mă bucur că am putut participa la premiera mondială a noului spectacol Lord Of The Dance,  “Dangerous Games”. A fost un spectacol impresionant ce a depăşit limita tuturor aşteptărilor. Nu aş fi crezut că cel mai bun spectacol de dans din lume poate fi depăşit însă Michael Flatley şi trupa de dansatori au reuşit să uimească audienţa. Efectele speciale ale acestui spectacol au fost uimitoare şi nemaiîntâlnite până acum într-un spectacol de orice fel, realizat în întreaga lume. A fost o seară incredibilă şi sper ca publicul din România să aibă cât mai curând şansa de a urmări acest spectacol”, a declarat Bogdan Buta, directorul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania.

 

”Dangerous Games” este cel mai recent specatacol Lord Of The Dance iar Michael Flatley vine cu o abordare diferită faţă de cea cu care şi-a obişnuit spectatorii în ultimii 18 ani. Tema spectacolului are la bază o poveste clasică din folclorul irlandez şi evocă binele şi răul în paşi de dans. Momentul de deschidere al specatacolului este susţinut de Nadine Cole, membră a formaţiei Girls Aloud, iar compoziţiile muzicale sunt semnate de artistul Gerard Fahy. 

 

Încă de la prima premieră ce a avut loc în anul 1996, spectacolul Lord of the Dance s-a bucurat de aprecierea publicului din întreaga lume, acesta fiind interpretat de-a lungul timpului în faţa a peste 60 de milioane de spectatori. Printre aceştia se numără şi publicul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania, ce a găzduit două dintre spectacolele Lord of the Dance. 

 

Cel mai recent spectacol al celebrilor dansatori a avut loc anul acesta, în luna martie la Cluj-Napoca şi s-a desfăşurat cu casa închisă. 

Comentarii Facebook