Biletele la proiectiile TIFF 2010 se pun de luni in vanzare

Organizatorii TIFF pun de luni in vanzare biletele pentru proiectiile din cadrul festivalului. Biletele se vand la casieriile de la Republica, Arta, Victoria si Cinema City. Pretul unui bilet este de 10 lei.

 

Biletele pentru orice film vor putea fi cumparate de la orice casierie TIFF. Acestea sunt deschise de luni pana joi intre orele 11.00 si 18.000, iar de vineri, 28 mai, si pana in 6 iunie intre orele 9.00 si 23.00.

 

In acest an, pentru a evita stresul, nervii sau emotiile asteptarii la "coada" inainte de inceperea proiectiei, organizatorii si-au propus sa incurajeze achizitionarea biletelor cu anticipatie. "Cei care vor cumpara bilete cu minim o zi inaintea proiectiei, vor plati un pret special de 8 lei. Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de reducere, astfel ca pretul unui bilet pentru acestia va fi de 6 lei. Biletul cumparat in ziua proiectiei beneficiaza de un pret unic pentru toate categorille de spectatori: 10 lei", se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

 

Accesul la proiectiile de la TIFF Meeting Point de la Muzeul de Arta este gratuit.

 

De luni vor fi puse la dispozitia doritolor si 60 de Carduri TIFF cu valoare de 200 lei. Cardul garanteaza accesul la 35 de proiectii, la alegere, cu exceptia galelor de deschidere si inchidere. Pretul unui bilet la ceremonia de deschidere a TIFF este de 15 lei, iar biletul pentru ceremonia de inchidere a festivalului costa 25 de lei.

Comentarii Facebook