Bianca Dragusanu s-a răstit la Cristi Brancu: ”Fanul meu numarul unu, domnul Brancu”

 

Bianca Dragusanu a ținut să îl pună la punct pe Cristi Brancu, dupa ce acesta a comentat anunturile de vanzare ale prezentatoarei.

 

Bianca Dragusanu își vinde gentile si ochelarii de firma, iar Cristi Brancu a văzu anunțurile de pe Instagram. 

 

Sunt o persoana foarte modesta si de obicei nu ma laud cu lucrurile pe care le fac si nu imi place sa ma laud, pentru ca asta sunt eu. Dar am inteles ca am un fan, fanul meu numarul unu, domnul Brancu, care este foarte atent la Instagramul meu. Hmm.. Ce credeti? El este? Am auzit ca aseara ar fi spus despre mine ca imi vand posetele si ochelarii pe Instagram. Da, si ce daca le vand? Cristian, stii de ce le vand? Pentru ca am foarte multi ochelari la fel”, i-a transmis ea lui Brancu.

 

In mod special fac acest live pentru prietenul meu Cristian Brancu care imi tine evidenta la ce vand si la ce cumpar. Am observat ca este fanul meu si este atent la ce imi cumpar de obicei. Si mai am niste posete, poate vrea sa ii cumpere sotiei sale. Le vand pentru ca ma plictisesc repede de ele si imi cumpar extrem de mult. Fac shopping in fiecare saptamana”, a mai spus ea. 

 

Eu sunt un om foarte modest, nu ma laud cu ce fac. Nu ma laud cu audienta mea, desi as putea sa o fac, ceea ce tu nu ai putea sa faci”, a mai spus ea. 

Comentarii Facebook