Bianca Drăgușanu explică de unde are bani să trăiască pe picior mare

 

Bianca Drăgușanu a fost invitată la Happy Hour și a vorbit despre Adrian Cristea, averea ei și faptul că este foarte slabă.

 

Niciodata nu m-a batut Cristea. Daca m-a inselat, nu stiu. Au mai fost intalniri intre noi, sa clarificam niste lucruri. Ma pot indragosti foarte usor, dar daca m-ai dezamagit, e greu sa ma recuceresti. Eu ma pricep la iubit. Stiu sa iubesc, sunt un om foarte sincer si cu principii, care ii respecta pe ceilalti, care daruieste mult”, a spus controversata vedetă. 

 

Bianca susține că nu este interesată de bani. ”Eu am masina mea, casa mea, sunt un om independent. In fosta mea relatie, amandoi am participat cu bani si munceam. Castig bani si cu ajutorul presei, datorita ei castig atat de bine. Ne facem treaba unii cu ceilalti. Mi se pare penibil sa vorbesc de bani la TV in conditiile in care unii n-au bani sa traiasca. Poti sa fii om ingirijit si cu bani putini”, a spus Bianca, refuzând să spună cât câștigă lunar.

 

Despre acuzațiile că ar fi anorexică, Bianca Drăgușanu a explicat că sunt numai aberații. 

 

Maruta, tie ti se pare ca sunt slaba sau anorexica? Mananc, si inca foarte bine. Nu consider ca sunt foarte slaba. Nu ma astept sa primesc doar complimente, dar 90% din femeile din showbiz au silicoane. 80% au injectii in buze. Nu am nici lentile, nici unghii false”, a mai spus Bianca.

 

Vedeta a refuzat, totuși, să mănânce o prajitură în direct și să se cântărească: ”Nu am nimic de demonstrat nimnaui. Ultima data am mancat o prajitura acum trei zile, duminica”, a spus Bianca.

 

Vezi AICI video din emisiune.

Comentarii Facebook