Bianca Drăguşanu, despre participarea la "Dansez pentru tine": "Îmi doresc foarte mult să învăţ să valsez că în filmele romantice"

 

Bianca Drăguşanu va participa la al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" şi spune că îşi doreşte din suflet să se ridice la aşteptările lui Mihai Petre.

Într-un interviu acordat Pro TV, vedeta a spus că înainte de a accepta să participe la show s-a sfătuit cu persoanele apropiate ei. "Am fost informata de la inceput ca acest show presupune un efort fzic foarte mare si o si mai mare implicare emotionala. Abia astept sa inceapa competitia, sa-mi cunosc partenerul, pentru ca sunt pregatita din punct de vedere psihic. Vreau sa-i aduc multa bucurie si sa-i alin viata", a declarat Bianca Drăguşanu.

Roşcata a făcut o glumă când a fost întrebată "La ce tip de dans crezi ca te vei descurca cel mai bine?". Răspunsul a fost "Probabil la aplauze :)", potrivit Pro Tv.

Vedeta recunoaşte că nu se pricepe extraordinar de bine la dans, însă speră să fie pe placul lui Mihai Petre. "Bineinteles, imi doresc foarte mult să învăţ să valsez că în filmele romantice", a spus Bianca.

 

Foto: arhivă

Comentarii Facebook