Bianca Drăgușanu a vorbit despre milionarul Tristan Tate și relația cu el

 

Frumoasa Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima dată despre relația cu milionarul britanic Tristan Tate, stabilit în România. 

 

Imi asum faptul ca, acum, sunt o femeie libera. Despre Tristan ce pot sa spun? In primul rand nu pot sa spun ca am o relatie, ci ca ma intalnesc cu cineva”, a spus, din capul locului, Bianca Dragusanu.

 

Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari. Ne intalnim, dar nu putem vorbi de o relatie pentru ca nu stim ce ne rezerva viitorul, dar pot sa spun ca in prezent suntem foarte bine”, a mai explicat Bianca Dragusanu, in exclusitate pentru Wowbiz.ro!

 

In alta ordine de idei, Bianca ne-a spus si de cand tine legatura cu barbatul cu care a fost surprinsa, la cina, intr-un restaurant de fite din Bucuresti. ”Ne stim de cateva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot sa spun ca el nici nu stia cine sunt. Mi-a spus ca vrea sa ma vada in realitate, dupa ce m-a vazut in poza, mi-a spus ca vrea sa vada daca am doi metri si eu, ca el cam atat are. Si cand ne-am vazut prima oara, mi-am dat seama ca el, pe bune, nu stia cine sunt. Oricum, vorbim doar in engleza, asa ma mai perfectionez si eu (rade, n. red.). Da, vorbim non-stop, dar de vazut… mai rarut. El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri si om de televiziune, am si un copil de care ma ocup cat de mult se poate, asa ca am iesit de doar cateva ori, la cina, singurele momente in care, de fapt, ne-am vazut. Oricum, tin sa precizez ca decizia de a ma desparti de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatura cu Mr. Tate. Intre noi nu s-a pus problema de infidelitate. Il respect enorm de Victor, il iubesc, e tatal copilului meu minunat, il voi pastra in inima pentru totdeaua si ii voi fi, la nevoie, sprijin in orice, asa cum stiu ca ar fi si el pentru mine”, ne-a mai spus Bianca Dragusanu.

 

Comentarii Facebook