Bendeac reacționează după ce a fost dat afară și de la ”România dansează”


Scandalul dintre Mihai Bendeac și trustul Intact continuă să se agraveze. După ce i-a fost suspendată emisiunea, ”iComedy”, actorul a fost dat afară și din juriul concursului ”România dansează”.

"Antena 1 l-a exclus pe Mihai Bendeac din juriul "Romania Danseaza", show care urmeaza sa fie difuzat in primavara anului 2014, unde ar fi trebuit sa indeplineasca rolul de jurat alaturi de CRBL si Monica Petrica", se arata intr-un comunicat al trustului Intact.

Bendeac nu a rămas nici de această dată fără replică și a anunțat că în curând se va lămuri toată situația.

"Foarte curand, situatia se va lamuri si am sa va pot comunica ce urmeaza sa se intample sau ce s-a intamplat in ultimele zile. Sper sa se ajunga la o decizie inteleapta, macar pentru ca telespectatorii nu merita un scandal mediatic care sa escaladeze mai mult decat pana in acest moment. Pana una alta, pentru ca nu mai fac parte nici din juriul "Romania Danseaza", imi iau la revedere de la acest format pe care l-am iubit enorm. Partea pozitiva este ca fetele pot veni cu mai mare incredere la auditii. Nu mai e acolo burlacul ala nemernic cu replicile lui acide", a scris Bendeac pe Facebook.

Comentarii Facebook