Bancul preferat al lui Ceaușescu. Râdea în hohote de fiecare dată când îl auzea


Care era bancul preferat al președintelui României în perioada comunismului? Ceaușescu râdea în hohote de fiecare dată când îl auzea.

În viața privată, lui Nicolae Ceaușescu îi plăcea să se distreze și chiar avea o latură umană. Mergea foarte des la petreceri, în vacanțe și chiar îi plăceau… bancurile.

Un astfel de episod a fost povestit de Mitică Dragomir. 

Am luat și masa cu Ceaușescu. M-a pus să-i spun un banc. Tremurau toți, le era frică. Toți îmi făceau semne să tac, dar la tupeul meu am spus”, a povestit Dragomir pentru Gazeta Sporturilor. 

Bancul preferat a lui Ceaușescu

Pe o navă s-au întâlnit Kennedy, Hrusciov și Ceaușescu. Mâncând ei, au zis: „Să vedem care e cea mai curajoasă nație din lume!

Kennedy a spus: „John, aruncă-te în ocean, ia cuțitul meu și să-mi scoți un rechin pe punte!” John s-a aruncat în ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, dar iese fără o mână.

Hrusciov spune: „Aliosa, ia aruncă-te tu în ocean, ia lama asta și să-mi scoți trei rechini.” Aliosa se aruncă, pac, pac, pac, scoate trei rechini pe punte, iese fără picioare și fără o mână.

Toată lumea: „O, ce curaj, ce curaj!

Vine Ceaușescu, după ce bea o țuică și spune: „Băi Mitică, ia aruncă-te în ocean, ia lingura asta, vezi dacă scoți vreun peștișor să nu ne facem de râs cu americanii și rușii.

La care Mitică spune: „Intră, bă, dumneata! Nu vezi că-i apa rece?

Toată lumea: „O, ce curaj, ce curaj!


Comentarii Facebook