Back to school, la Iulius Mall Cluj. Te așteaptă ateliere de distracție, premii și concurs online (P)Începutul şcolii aduce nenumărate motive de bucurie clienţilor Iulius Mall Cluj, fiind pregătite o mulțime de surprize pentru cei mici,, pentru cei care vin la shopping, dar şi pentru prietenii de pe Facebook.

Pentru că începe şcoala, la Iulius Mall Cluj este timpul pentru ora de shopping. Campania cu peste 5.000 de premii acordate celor care fac cumpărături se prelungeşte acum şi în mediul online. În perioada 11 – 18 septembrie 2015, dacă eşti prietenul Iulius Mall pe Facebook, ai şansa să câştigi premii speciale pentru prichindelul tău. Simultan se vor desfăşura două concursuri online, unul dedicat familiilor care au fetiţe şi unul celor care au băieţei. Participarea la competiţia online poate fi o activitate inedită şi distractivă pe care o vei avea alături de năzdrăvanul tău. Tot ce trebuie să faci este să încarci o fotografie care surprinde cel mai plăcut mod al copilului tău de a-şi petrece timpul liber, ca un comentariu la postarea aferentă concursului de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj. Vineri, pe 18 septembrie, vor fi desemnaţi câştigătorii fiecărei secţiuni, prin tragere la sorţi. Primii trei băieţei norocoşi extraşi vor fi premiaţi cu câte un set de jocuri, iar următorii zece vor fi răsplătiţi cu invitaţii la joacă pe corabia Totto Space. În cazul fetiţelor, primele trei câştigătoare vor fi răsfăţate cu cele mai frumoase costume pentru balet, iar următoarele zece vor primi invitaţii la Totto Space.

Tot pentru prichindei, ultimul week-end din vacanţă este unul de poveste. Pe 12 şi 13 septembrie, în intervalul orar 17.00 – 20.00, cei mici sunt invitaţi la Kids Fun Zone, locul în care se vor amuza alături de prieteni. În zona Zara, şcolarii ştrengari sunt întâmpinaţi de caravana Happy Color, unde îşi vor antrena mintea cu jocuri de strategie şi de logică sau îşi vor dezvolta imaginaţia cu cele de îndemânare şi fantezie. În plus, în zona Starbucks, năzdrăvanii vor avea acces gratuit la cursele cu maşinuţele Electric Cars.

Şi nu uita! Pentru ca şcoala să debuteze cu multă distracţie, până pe 20 septembrie, faci cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall şi poţi fi răsplătit cu premii pe care orice elev şi le doreşte. Zilnic, primii 300 de clienţi care participă la campanie vor primi taloane răzuibile, în spatele cărora se ascund cadouri instant: două petreceri la Kidsland Totto Space, 30 de tablete Evolio, zece ghiozdane Nikidom Roller, invitaţii la trambulinele Iulius Jump, papioane, surprize dulci şi băuturi răcoritoare.

Comentarii Facebook