Avatar se mentine pe primul loc in Box-Office - ul american, dar domina si piata din Romania

In week-end - ul 1 - 3 ianuarie, filmul Avatar a dominat fara drept de apel Box-Office -ul din Statele Unite ale Americii. Filmul regizat de James Cameron a fost urmat la distanta de productia Sherloak Holmes.

Avatar a atras, in week-end - ul care tocmai s-a incheiat, castiguri in cinemtografele de peste ocean in valoare de 68,3 milioane de dolari, ajungand la impresionanta suma de 352 de milioane adunata de la premiera de la inceputul lunii decembrie.

Mega-productia regizata de James Cameron, a fost urmata de filmul "Sherlock Holmes", pentru care americanii au manifestat mai putina atractie. Pelicula a atras castiguri de 38,4 milioane de dolari, aproape cu 50 % mai mici fata incasarile din week-end - ul de Craciun. In total, filmul lui Guy Ritchie a adunat din bilete suma de 141 de milioane de dolari, de la premiara si pana acum.

Pe locul trei s-a pastrat filmul "Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel", care a atras suma de 36,6 milioane de dolari., iar pe locul patru comedia romantica "It's Complicated", cu aproape 19 milioane de dolari.

Clasamentul filmelor situate pe primele trei locuri se pastreaza si in cinematografele din Romania. La Cluj-Napoca, filmul Avatar a adus castiguri de zeci de mii de lei in contul cinemtografelor Odeon si Cinema City.

Comentarii Facebook