Avatar a facut la Cluj incasari de un sfert de milion de euro de la premiera

De la premiera, filmul Avatar a atras in cinematografe la Cluj 50 de mii de persoane. Incasarile in cele trei saptamani au ajuns la 230 de mii de euro.

La Cinema Odeon filmul ruleaza de trei saptamani cu salile pline. Filmul a avut premiera in 18 decembrie si de atunci 23.000 de oameni au cumparat un bilet.

Nicoleta Petre, marketing assistent in cadrul cinemtografului din Polus Center, a declarat pentru Stiri de Cluj.ro ca incasarile de pana acum se ridica la 451.000 de lei, iar filmul va continua sa ruleze vreme indelungata, deoarece cererea este foarte mare.
 
Pe locul doi in topul incasarilor este pelicula Ice Age 3, care inca ruleaza la Cinema Odeon de 27 de saptamani . Filmul a fost vizionat de aproape 19.000 de oameni, facand incasari de 370.000 de lei.
 
La nivel national, de la premiera din 17 decembrie, mega-productia Avatar a realizat castiguri de 1,5 milioane de euro, fiind urmarit de aproape 310 mii de oameni.

Recordul de incasari este detinut de filmul Ice Age 3, care, de la premiera din luna iulie 2008, a strans 1,6 milioane de euro din bilete.

Comentarii Facebook