Aurel Tămaș și-a părăsit soția superbă, pentru amanta mai tânără - FOTO


Interpretul de muzică populară Aurel Tămaș (57 de ani) și-a părăsit soția pentru amanta de 25 de ani. Eliza Iancău (25 de ani) e într-o relație cu artistul de ani de zile.

Marieta, soția lui, are în jur de 50 de ani, dar îi face concurență amantei. Mereu elegantă și distinsă, avocata Marieta Tămaș a urcat chiar și pe podiumul de modă pentru că dimensiunile de fotomodel au recomandat-o pentru jobul de manechin. Ea a făcut furori la Gala ”Atipic Beauty”, care s-a desfășurat la Cluj, și unde a defilat într-o rochie lungă colorată în care arăta precum o păpușă Barbie. Deși are acasă un fiu major, pe Antonio (18 ani), soția lui Aurel Tamaș pare o adolescentă și nu e de mirare că este curtată de bărbați, după cum se zvonește prin Ardeal, scrie click.ro.

Aurel Tămaș a lăsat totul de-o parte pentru a fi alături de Eliza Iancău, ”Miss România Supranațional 2015”, căreia i-a deschis o gogoșerie în centrul Clujului. Marieta Tamaș a declarat: ”Fiecare îşi trăieşte viaţa așa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care este soţul meu este şi ea o domnişoară ca toate celelalte şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”.

Comentarii Facebook