„Ascultă 5 minute de muzică clasică” la Iulius Mall


Iulius Mall Cluj dezvoltă un proiect muzical spectaculor. Înoctombrie, Radio România Muzical şi partenerii săi aduc 5 minute de muzică clasică în spaţii neconvenţionale.

În 15 octombrie, este rândul clujenilor să participe la campania „Ascultă 5 minute de muzică clasică” la Iulius Mall. Luni, de la ora 19.00, violoncelistul Răzvan Suma coboară de pe marea scenă direct în mijlocul publicului din Iulius Mall, pentru un recital surpriză, iar marți, în 16 octombrie, îl veți putea asculta la Casa Universitarilor din Cluj, de la ora 19.00.

Sub genericul „Vă place Bach?”, renumitul artist va interpreta pentru publicul clujean integrala suitelor pentru violoncel solo de Bach, muzică însoţită de proiecţii video realizate de Vadim Staver.

Campania „Ascultă 5 minute de muzică clasică” este iniţiată de Radio România Muzical cu scopul de a aduce muzica clasică cât mai aproape de publicul larg. Evenimentul a ajuns la a cincea ediţie, fiind primit cu succes şi mult interes din partea publicului. Clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să combine sesiunile de shopping cu cinci minute de muzică clasică de calitate, care să le însenineze începutul de săptămână.

Comentarii Facebook