Andreea Marin a vorbit pentru prima dată despre boala sa


Andreea Marin a avut câteva probleme de sănătate care i-au cauzat destule greutăți, iar în presa s-a speculat că ar fi fost vorba de o boală gravă precum lupus.

Acum, ”zâna surprizelor” a vorbit pentru prima dată despre boala care a măcinat-o și pe care a tratat-o într-o clinică din Turcia.

"Am avut o problema foarte serioasa, legata de imunitate, hormonala, asta dupa ceva timp de la nastere. Si lucrurile s-au agravat pentru ca, neavand un diagnosticul, practic nu tratam problema. Trecand vremea, au fost vreo doi ani la mijloc in care nu stiam ce am, analizele erau aparent bune si medicii imi spuneau “n-ai nimic”, insa simptomele aratau ca nu sunt in regula. In fine, e ca e bine cand totul cand se termina cu bine. Am rezolvat aceasta problema de sanantate. Mai am problema cu coloana pe care o tratez, am facut tratamente, analize, dar ma simt bine. La un moment dat ajunsesem nici sa nu pot dormi de dureri, nici sa stau mai mult pe scaun, nici sa stau in picioare sau sa port o conversatie", a spus Andreea Marin pentru Wowbiz.ro.

Comentarii Facebook