Andreea Esca așa cum nu ai mai văzut-o niciodata. Vezi cum va prezenta știrile mâine



Invitată la emisiunea Alarma ProFM, Andreea Esca a venit îmbrăcată într-o rochie cu o rochie speciala, cu print popular, realizat in Republica Moldova si a povestit cum le-a venit ideea, ei si colegelor de la revista The One despre campania “Iac-asa e IA mea”.

Eu cred ca ne-am uitat destul de mult la straini, apreciind ce au ei si cred ca e momentul sa ne uitam si la lucrurile bune pe care le facem in tara. Vorbind intr-o sedinta de redactie cu colegele ne-am dat seama ca toata lumea era interesata de colectia lui Yves Saint Laurent care a folosit ca model ia romaneasca, bine, pornind de la pictura lui Matisse si apoi Tom Ford a avut niste ii foarte frumoase, iar Adele a fost coperta la Vogue intr-o iie inspirata din Tara Fagarasului.

Si am zis: de ce sa ne aducem aminte de lucrurile frumoase din tara doar atunci cand le promoveaza cineva din strainatate? Poate ca e momentul sa ne ocupam noi de acest lucru si sa ne promovam valorile romanesti”, a povestit Andreea la Alarma ProFM.

Vineri, 17 mai, Lavinia Petrea, Neti Sandu, Corina Caragea, Alexandra Stoian, Magda Palimariu, Monica Dascalu, Raluca Arvat si Andreea Esca vor prezenta Stirile ProTv imbracate in ii traditionale romanesti.

 

Comentarii Facebook