Miercuri 24 Aprilie

Anamaria Prodan, „lecție” pentru Reghecampf: „Iubesc, dar niciodată n-o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”


Anamaria Prodan a recunoscut că în viața ei și-a făcut apariția un nou partener, care i-a readus zâmbetul pe buze. Impresara a dezvăluit de ce își ține la secret partenerul, dar a vorbit și despre procesul de divorț de Laurențiu Reghecampf. Prodan spune că se află în „cea mai bună perioadă a vieții” sale, însă nu și-ar permite să iasă la braț cu noul iubit, înainte de obținerea divorțului.

Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii Star Magazin. 

De asemenea, impresara susține că lui Laurențiu Reghecampf îi convine să se întindă procesul, pentru că ar avea speranța că o poate face să își schimbe părerea, potrivit celor spuse de aceasta. 

Dacă acest proces se va întinde cum se prevede și cum zâmbea și avocatul, pentru că lui Reghecampf îi convine foarte tare să se întindă, că trec anii și probabil se gândește că mă îmbunează, dar eu pe munca vieții mele și pe munca copiilor mei el nu înțelege că mă înrăiește cumva, mai mult”, a adăugat Prodan. 

Comentarii Facebook