Anamaria Prodan apare dezbrăcată într-un nou pictorial, alături de Reghecampf

 

Anamaria Prodan a acceptat să pozeze goală pentru o revistă, dar de această dată apare și alături de soțul ei, antrenorul Stelei. 

 

Impresara este dezbrăcată complet şi este îmbrăţişată de Laurenţiu. Sânii îi sunt acoperiți cu două mingi de fotbal.

 

Anamaria a pozat în 2006 pentru Playboy, iar acum, în Tabu, a povestit cum acel pictorial l-a cucerit pe Reghe: ”Laur juca în Germania, trecuse în fugă prin ţară. La aeroport a văzut revista cu mine şi a cumpărat-o. Era curios să vadă cum mai arătam nud. Noi mai fuseserăm prieteni la 18 ani, prin 1991.

 

În avion, pînă în Germania, nu şi-a putut luat ochii de la paginile cu mine, aşa mi-a zis. Apoi, m-a sunat şi mi-a zis: ”Vezi că ţi-am luat bilet de avion, îl găseşti la aeroport. Te aştept la mine”. Nici măcar nu m-a întrebat dacă am chef sau nu să mă duc în Germania. Acolo, nu m-a lăsat să respir. Am stat un weekend şi m-a cerut de soţie”.

 

În interviul de acum i-a atacat și pe frații Becalii, rivalii ei din afaceri: ”În vara asta, am reuşit să transfer un băiat de la Pandurii Tîrgu-Jiu în Ucraina, la Dnepr. E vorba de Alexandru Vlad, care s-a transferat pe aproape aceeaşi sumă ca golgeterul României, Raul Rusescu, în Spania.

 

În general, eu mă orientez către asemenea jucători tineri, dar îi tratez cu respectul cuvenit unor vedete. Eu nu le zic niciodată: ”Dă-te dracu, semnează aici, cum îţi zic eu, că altfel te bag în portbagaj!” Într-o ţară de misogini, o femeie a ajuns să facă legile în fotbal”.

 

Vezi AICI poze cu Anamaria Prodan dezbrăcată.

Comentarii Facebook