Miercuri 17 Aprilie

Alina Ceușan s-a măritat cu fast la Castelul Banffy. Ce rochii a purtat și cine e mirele - FOTO


Cunoscuta bloggeriță de modă din România, Alina Ceușan, s-a măritat la Castelul Banffy, de la Bonțida, într-o ceremonie cu mult fast. Frumoasa blondă a purtat trei rochii și a făcut senzație.

Nu pot, având în vedere natura meseriei mele, să mă dedic unui singur look. Și-atunci am ales mai multe opțiuni. Am ales o rochie de inspirație victoriană pentru ceremonie și prima parte a nunții, după care, după apusul soarelui, o să mă schimb în ceva mai sparkly,în ceva mai sexy, ceva mai eclectic, să spun așa, după care, dacă o să fie cazul, o să mă schimb înttr-o a treia rochie”, a declarat faimoasa bloggeriță într-un interviu pentru Antena 1.

Alina și-a făcut singură machiajul pentru că știe cel mai bine ce trebuie să accentueze și ce trebuie să ascundă și mai ales cum să-și deseneze perfect codița de la ochi, care de-a lungul timpului a devenit un trademark personal. ”Am găsit de cuviinţă să mă machiez eu şi în ziua cea mare, pentru că îmi ştiu foarte bine trăsăturile, ştiu ce trebuie să accentuez, să ascund. O să avem codiţa şi o să avem şi un accent de roşu, vişiniu”, a mai spus bloggerița.

Nunta a fost organizată așa cum și-a dorit și chiar a sfătuit pe toată lumea să facă așa cum simte. ”E o nebunie, îţi spun. Adică există o ordine, trebuie să iei lucrurile în ordine, DJ, invitaţii, şerveţele, foarte multe lucruri. Nu mergeţi neapărat pe ideile clasice de nuntă şi nu vă împotmoliţi în ideile celorlalţi, care probabil vă dau tot felul de sugestii, e foarte bine să faci exact ceea ce vrei tu în ziua nunţii. Pentru mirese, să aibă o pereche de tocuri de schimb care să le fie comode pentru dansat, machiaj water proof neapărat, pentru că emoţiile. Vrei -nu vrei, îşi fac apariţia şi cred că asta e foarte important, mai ales dacă lucrezi cu make-up artist, să îl rogi să se ocupe de toate detaliile astea”, a mai spus Ceușan.

Ea și soțul ei Raul Tișa vor merge în luna de miere în Maldive.

Comentarii Facebook