Adevărul NESPUS până acum. De ce s-a tuns Adelina Pestritu

 

Frumoasa Adelina Pestritu s-a tuns scurt și și-a șocat fanii cu decizia ei.

 

Modestă, frumoasa brunetă a ascuns motivl pentru care a recurs la acest gest: ”Stiati ca iubesc schimbarile radicale?? Sunteti pregatiti de rezultat?”.

 

Un comunicat al Fundatiei Renasterea a scos la lumină adevărul 

 

Adelina Pestritu a donat 15 centimetri de par in cadrul campaniei Vieti Impletite, care are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer.

 

Vedeta a apelat la hairtsylist-ului Adrian Perjovschi care i-a propus cu aceasta ocazie si una dintre tunsorile in trend, tunsoarea pixie: ”Mi-a placut la nebunie cum a iesit aceasta transformare radicala de look. Adrian Perjovschi este senzational, are o bucurie uriasa cand aude ca imi doresc ceva extrem, diferit. Pe langa asta, cel mai mult m-a bucurat ca am putut dona parul catre Fundatia Renasterea. Este un proiect care ma emotioneaza si ma bucura gandul ca pot contribui si eu macar putin la redobandirea feminitatii doamnelor care au trecut printr-o boala atat de traumatizanta. Le respect, le apreciez si le doresc multa sanatate si putere! Incurajez toate femeile care se tund, sa doneze par, este un gest mic care in acest context conteaza enorm”, declara Adelina Pestritu.

 

A iesit o tunsoare foarte cool, care ii subliniaza foarte frumos trasaturile fetei, zambetul, ochii. Parca seamana si mai mult cu Rihanna dupa aceasta schimbare. In plus, sunt foarte multumit cand vad ca o tunsoare realizata la noi aduce prospetimea si entuziasmul unui inceput de drum”, a marturisit hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

 

Fundatia a precizat că și alte persoane pot dona păr pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer in cadrul campaniei Vieti Impletite.

Comentarii Facebook