Duminica 28 Aprilie

Ad Libitum Voices a dat startul concertelor pe Cluj Arena - VIDEO


Trupa Ad Libitum Voices a cântat vineri seara pe Cluj Arena, într-un prim concert pe stadion de la relaxarea condițiilor din pandemia de coronavirus.

Cei patru băieți cu voci speciale au făcut spectacol așa cum și-au obișnuit fanii, încă de la lansarea de la X Factor unde au ajuns până în marea finală.

Concertul de vineri seara, de pe Cluj Arena, a fost organizat cu respectarea măsurilor de distanțare socială. Muzica celor de la Ad Libitum a făcut ca spațiul dintre oameni să fie umplut de căldura vocilor lor. 

Grupul Ad Libitum Voices s-a înființat în noiembrie 2012 la Cluj-Napoca și este unul dintre puținele grupuri vocale din România care adopta stilul pop-opera.

Acest stil este un subgen al muzicii pop, care presupune fie interpretarea unor cantece pop cunoscute în maniera operei sau operetei, fie invers, prezentarea unor arii celebre din muzica clasică în maniera pop. 

Trupa este formată din doi tenori, un bariton si un bas: Tiberius Simu, Sergiu Colțan, Vlad Morar si Cristian Ignuța. Cei patru tineri absolvenți ai Academiei de Muzica ”Gheorghe Dima” au o bogată activitate artistică și sunt colaboratori ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook