Acum puteti slabi rapid la -170 de grade Celsius. Prima criosauna din Transilvania s-a deschis la Cluj! VIDEO

 

Criosauna (sauna la temperaturi de -150 pana la -170 de grade Celsius) functioneaza in cadrul salonului Heavenue care s-a deschis in incinta stadionului CFR Cluj din Gruia. Dupa 10 sedinte de criosauna a cate trei minute fiecare, slabiti intre 7 si 10 kilograme. In plus, pielea va arata impecabil.

 

Criosauna a fost folosita la inceput in Ucraina, iar acum este extrem de populara in tarile din Europa Occidentala. Tratamentul este benefic pentru bolile de piele, extrem de eficient in cazul acneei, dar si pentru celulita, impotenta sau pentru slabit.

 

O procedura dureaza 180 de secunde,  si este nevoie de 10 astfel de poceduri pentru ca rezultatele sa fie vizibile. Cand veti merge la criosauna , veti primi niste botosei de blana, acestia fiind singurii care va vor proteja de frig. Reprezentantii Heavenue, salonul in cadrul caruia functioneaza criosauna, spun ca desi temperatura scade pana la -170 de grade Celsius, nu este vorba de nicio tortura, ci pacientul se va simti foarte bine, senzatia fiind doar una de inviorare.

 

Criosauna va va ajuta si sa slabiti, pe fiecare sedinta 150 kcal in timpul procedurii si inca 3.000 de kcal in urmatoarele 6 ore dupa tratament. Asa ca daca veti avea un meniu normal, fara excese, veti slabi fara foarte mare efort.

 

O sedinta costa 60 de lei, dar pentru 10 sedinte veti primi o reducere si veti plati  550 de lei.  

Comentarii Facebook