Aceasta este cea mai norocoasă zi de naștere. Coincidența face că e ziua în care s-au născut cei mai mulți miliardari ai lumii


Mulți se întreabă dacă ziua în care ne-am născut poate influența parcursul viitorului nostru. Conform specialiștilor, există o legătură între data nașterii și succesul unei persoane. Cercetările recente relevă că există o zi considerată a fi cea mai norocoasă pentru nașterea unor indivizi care ajung să devină miliardari de succes.

Statele Unite ale Americii sunt lideri în ceea ce privește numărul de miliardari, cu aproximativ 190 de astfel de persoane, în timp ce China se clasează pe locul doi, având doar 53 de miliardari. Potrivit ultimelor studii, 19 dintre cei aproximativ 500 de miliardari de top la nivel global au în comun o singură dată de naștere: 30 noiembrie.

Această descoperire indică faptul că 30 noiembrie este cea mai populară dată de naștere printre miliardari. În plus, cercetările arată că luna octombrie este considerată cea mai prolifică lună pentru nașterea oamenilor bogați, având în vedere că personalități precum Bill Gates, Simon Cowell sau Kim Kardashian s-au născut în această perioadă a anului.

Conform acelorași cercetări, 45 dintre cei 500 de miliardari la nivel mondial au venit pe lume în luna octombrie. Printre aceștia, se remarcă magnatul american Donald Newhouse, proprietarul Advance Publications, clasat pe locul 115 în topul celor mai bogați 500 de miliardari ai lumii, cu o avere netă de 15,8 miliarde de dolari, născut în data de 30 noiembrie.

Comentarii Facebook