Duminica 29 Ianuarie

A fost întregistrat OFICIAL Partidul Proștilor din România. Vezi ce slogan amuzant auUn bărbat din Iași a primit, în această lună, de la OSIM, dreptul de a folosi exclusiv în următorii nouă ani marca “Partidul Proştilor”.

Ieșeanul susține că ideea nu i-a venit lui, ci unui prieten de-al său, cu ani în urmă.

La cât sunt eu de prost, n-avea cum să fie ideea mea! Ideea i-a venit unui prieten, cu ani în urmă. El se hotărâse să facă pentru prieteni nişte legitimaţii de proşti, ca să justifice prostia din capul lor. Legitimaţia de prost trebuia să fie de mărimea unui catalog de şcoală, pentru ca, atunci când omul se legitima, să vadă lumea cât este de prost! Nu s-a mai materializat ideea şi anii au trecut. Eu am preluat-o”, povesteşte Cezar Popescu, un ieşean neaoş, care locuieşte în cartierul Pudu Roş, într-un interviu savuros publicat de cotidianul 7 Est, citat de EVZ.ro.


Liderul Partidului Proştilor spune că din partidul său ar pute face parte Dan Diaconescu şi Monica Tatoiu.

Aceștia vor avea și legitimații, care vor ave în interior și o poză a membrilor, dar una din copilărie, dacă se poate, pentru că, susține liderul partidului, ”el de atunci este prost”.

Pentru a nu intra în conflict cu legea, legitimaţiile vor fi la fel ca la celelalte partide, dar cu nişte mici diferenţe. Pe prima pagină va scrie mare: „LEGITIMAŢIE DE PROST“. Ca să ştie toată lumea cine eşti! În interior, pe partea stângă, va fi o poză mare a membrului de partid, dar din tinereţe. Chiar de când era mic copil, dacă se poate. Pentru că el de atunci este prost! Nu a devenit prost pe parcurs!”, explică liderul “proştilor”. Omul mai spune că bănueşte că ar putea avea ceva probleme cu femeile: “Nu ştiu câte vor accepta să recunoască faptul că sunt proaste! Adică, unei femei poţi să-i spui orice, numai că e proastă – nu!”, explică ieșeanul.

Popescu spune că deja încearcă să găsească un slogan potrivit, însă deocamdată au mai multe variante.

Am rugat un deştept să ne ajute să găsim un slogan. Deocamdată avem mai multe variante. Unul ar fi: „Mama proştilor e tot timpul gravidă!“, ceea ce înseamnă că vom avea întotdeauna mulţi membri. Un alt slogan ar fi: „Suntem proşti, dar mulţi! Bazaţi-vă pe noi!“ O altă variantă ar fi: „Nu este rău să te naşti prost, important e să nu mori prost!“ Dar nu ne facem griji pentru slogan. Pe parcurs, odată cu venirea mai multor membri, vor găsi ei o idee prostească”, intră Cezar Petrescu în detaliile problemelor cu care se confruntă. În finalul interviului Domnul Petrescu spune că ar fia vut şanse mari să câştige alegerile dacă ar fi participa le ele: “Vă daţi seama ce impact ar fi avut partidul nostru la aceste alegeri! La câtă lume s-a lăsat prostită în ultimii 25 de ani de politicieni, mulţi ar fi votat cu noi!”, a conchis acesta.

Comentarii Facebook